Reseberättelse från Norra Cypern – Bora Özay

En otrolig fin halvö, Norra Cypern. Jag har lärt mig så mycket av denna resa. Naturen var så vackert och historian bakom allt så djupt och sorgligt. Jag visste inte mycket om Cypern allmänt innan, det är mycket som man inte pratar om och vet och med denna resa fick vi både se och uppleva mycket. IMG_3631 Jag vet att i framtiden kommer aldrig dessa upplevelser att försvinna ur mitt minne. Varje stad och varje hörn har sin betydelse och vi kunde se och uppleva så mycket. Jag kommer absolut återberätta dessa erfarenheter som jag har fått tack vare resan och jag tackar alla som har bidragit med resan till KKTC. IMG_3279 Sist vill jag påpeka att det är så synd att ett sådant land lever så ”stängt” från omvärlden. Min önskan och min tro är att en dag kommer det blomstra till och Norra Cypern kommer vara mest utvecklande och en attraktiv plats. Bora Özay

Balklänning Robe De Mariée Balklänning